KONTAKT

Klinik i indre by

Amaliegade 26, st.tv.
1256 København K

Mail: psykolog@gittebak.dk
Mobil tlf.: 2624 5499
Mobil tlf. for klienter med lægehenvisning: 2763 8220

Du er velkommen til at kontakte mig for nærmere information. Det nemmeste er at skrive en kort mail eller sende en sms med navn og nummer, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt. 

PRISER (selvbetalere)

Pr. 1.1.2023

Individuel samtale 1.200 kr.  for 60 minutter.  

Parsamtale 1.600 kr. for 75 minutter.

Individuel supervision 1.200 kr. for 60 minutter.

Jeg tager ikke på hjemmebesøg.

Øvrige priser efter aftale.

SUNDHEDSFORSIKRINGER

Hvis du eller din arbejdsplads har tegnet en sundhedsforsikring for dig, kan du undersøge, om den dækker psykologhjælp. Som regel dækker en sundhedsforsikring helt eller delvist udgifterne til psykologsamtaler. Ønsker du at benytte din sundhedsforsikring, tager du blot kontakt direkte til forsikringsselskabet.


FAGFORENINGER

Nogle fagforeninger giver tilskud til psykologhjælp ifm. medlemmers arbejdsrelaterede problemstillinger såsom stress, samarbejdsvanskeligheder, mobning o. lign. Kontakt din fagforening og spørg dem.


SYGEFORSIKRINGEN ’DANMARK’

Er du medlem af Sygeforsikringen ’danmark’, er der mulighed for at få tilskud til dine psykologsamtaler. Hvis du ønsker, at jeg indberetter til Sygeforsikringen ’danmark’, bedes du oplyse dette ved opstarten af dit samtaleforløb.

Tilskud fra Sygeforsikringen ’danmark’

Med henvisning fra egen læge        Alle andre

Individuel konsultation 200 kr.         300 kr.  

Gruppekonsultation 100 kr.

Se https://www.sygeforsikring.dk/tidligere-tilskud/psykologhjaelp for yderligere oplysninger om tilskud fra Sygeforsikringen ’danmark’.


BETALING

Der betales efter hver samtale, enten med MobilePay 600039 eller straksoverførsel via netbank eller mobilpay. Det er ikke muligt at benytte dankort. Betaler din arbejdsgiver gennem en virksomhedsordning, fakturerer jeg din arbejdsplads direkte.


HENVISNING FRA EGEN LÆGE

Jeg har overenskomst med sygesikringen i min klinik, så du kan anvende en lægehenvisning eftre nærmere aftale med mig.

Har du en henvisning fra egen læge, bedes du henvende dig pr. mail på gb@trekanten.dk. Jeg gør opmærksom på, at der er ventetid.

Bruger du din henvisning, betaler Region Hovedstaden 60% af det samlede honorar (den offentlige andel), og du betaler selv de 40% (patientandelen).

Patientandel pr. 1.10.2023:

Individuelle konsultationer

1. samtale 453,22 kr.
 2. og efterfølgende samtaler 377,92 kr.

Honorarerne reguleres årligt d. 1.4. og d. 1.10.

Du har ret til tilskud over den offentlige sygesikring, hvis du:

 1. har været offer for røveri, vold eller voldtægt
 2. har været offer for trafikulykker eller andre ulykker
 3. er pårørende til alvorligt psykisk syge personer
 4. er ramt af en alvorligt invaliderende sygdom
 5. er pårørende til personer, der er ramt af en alvorligt invaliderende sygdom
 6. er pårørende ved dødsfald
 7. har forsøgt selvmord
 8. har fået foretaget provokeret abort efter 12. graviditetsuge
 9. inden du er fyldt 18 år, har været offer for incest eller andre seksuelle overgreb
 10. har en let til moderat depression og er fyldt 18 år
 11. lider af let til moderat angst, herunder let til moderat OCD og er fyldt 18 år

GRATIS PSYKOLOGHJÆLP TIL UNGE MELLEM 18 OG 24

Unge mellem 18 og 24 år er berettiget til gratis psykologhjælp ved lægehenvisning for angst og depression  (kat. 10 og 11).


VARIGHED PR. SESSION

1 session er af ca. 45 minutters varighed. Inden for dette tidsrum lægges nye tider. Den første samtale varer dog ca. 60 minutter. Mine tider ligger normalt på hverdage i tidsrummet kl. 9.00-16.00 (seneste tid er dermed kl. 15.00). Indimellem er der mulighed for en tidligere eller senere tid.


AFBUD

Jeg beder om, at du melder et eventuelt afbud i så god tid, du kan.

Melder du afbud senere end kl. 12 dagen før din aftale – eller udebliver du – uanset årsag, betales et beløb svarende til det fulde honorar for samtalen. Dette gælder også, hvis du har tid om mandagen eller dagen efter en helligdag.

Går du hos mig med en henvisning fra egen læge, og melder du afbud senere end kl. 12 dagen før din aftale – eller udebliver du – uanset årsag, betales et beløb svarende til patientandelen (er du ung med vederlagsfri behandling, er taksten svarende til indiv. sesessioner for andre). Dette gælder også, hvis du har tid om mandagen eller dagen efter en helligdag. Ved flere for sene afbud eller udeblivelser forbeholdes retten til at opkræve et beløb svarende til to gange patientandelen. Dette jf. overenskomsten mellem Region Hovedstaden og Dansk Psykologforening.TRANSPORT

Klinikken i Indre By

Min klinik ligger i Amaliegade 26, st.tv., som er i hjertet af København – nær Amalienborg og Marmorkirken. Nærmeste S-togstation er Østerport St., hvorfra der er 13 minutters gang. Nærmeste metrostation er Marmorkirken, hvorfra der er 7 minutters gang. Der holder busser ca. 8 minutters gang fra klinikken (nr. 23 og 26).

Kommer du i bil til klinikken, er der parkeringsmuligheder i Amaliegade, parkeringsanlægget ved Nordre Toldbod 7 og i parkeringshuset i Adelgade 48.


Har du brug for hjælp til at komme ind i klinikken med kørestol eller har brug for handicapparkering, bedes du lave aftale med mig herom minimum dagen før din samtale.


Psykolog Gitte Bowman Bak

Amaliegade 26, st.tv.

1256 København KUTILSIGTEDE HÆNDELSER

Du har mulighed for at indrapportere en utilsigtet hændelse i min klinik via linket: https://stps.dk/da/laering/utilsigtede-haendelser/~/media/9284721F392C4A4FBE738BA50F013C4E.ashx