KONTAKT

Klinik i indre by

Psykologcentret Trekanten
Vester Voldgade 111, 3.
1552 København V

Mail: gb@trekanten.dk
Tlf: 2624 5499

Se evt. www.trekanten.dk

Klinik på Nørrebro (klienter med lægehenvisning)

Huset for Sundhed og Balance
Tagensvej 70, 2.
2200 København N

Mail: gb@trekanten.dk
Tlf: 2763 8220

Du er velkommen til at kontakte mig for nærmere information. Det nemmeste er at skrive en kort mail eller sende en sms med navn og nummer, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt. 

PRISER 

Individuel samtale 1.075 kr.  for 60 minutter.  

Parsamtale 1.400 kr. for 75 minutter.

Individuel supervision 1.075 kr. for 60 minutter.

Jeg tager ikke på hjemmebesøg.

Øvrige priser efter aftale.

SUNDHEDSFORSIKRINGER

Hvis du eller din arbejdsplads har tegnet en sundhedsforsikring for dig, kan du undersøge, om den dækker psykologhjælp. Som regel dækker en sundhedsforsikring helt eller delvist udgifterne til psykologsamtaler. Ønsker du at benytte din sundhedsforsikring, tager du blot kontakt direkte til forsikringsselskabet.


FAGFORENINGER

Nogle fagforeninger giver tilskud til psykologhjælp ifm. medlemmers arbejdsrelaterede problemstillinger såsom stress, samarbejdsvanskeligheder, mobning o. lign. Kontakt din fagforening og spørg dem.


SYGEFORSIKRINGEN ’DANMARK’

Er du medlem af Sygeforsikringen ’danmark’, er der mulighed for at få tilskud til dine psykologsamtaler. Hvis du ønsker, at jeg indberetter til Sygeforsikringen ’danmark’, bedes du oplyse dette ved opstarten af dit samtaleforløb.

Tilskud fra Sygeforsikringen ’danmark’

Med henvisning fra egen læge        Alle andre

Individuel konsultation 200 kr.         300 kr.  

Gruppekonsultation 100 kr.

Se https://www.sygeforsikring.dk/tidligere-tilskud/psykologhjaelp for yderligere oplysninger om tilskud fra Sygeforsikringen ’danmark’.


BETALING

Der betales efter hver samtale, enten med MobilePay 600039 eller straksoverførsel via netbank eller mobilpay. Det er ikke muligt at benytte dankort. Betaler din arbejdsgiver gennem en virksomhedsordning, fakturerer jeg din arbejdsplads direkte.


HENVISNING FRA EGEN LÆGE

Jeg har overenskomst med sygesikringen i min klinik på Nørrebro, hvor du kan anvende en lægehenvisning. Du kan ikke bruge en henvisning fra egen læge hos mig på Psykologcentret Trekanten i Indre By.

Har du en henvisning fra egen læge, bedes du henvende dig pr. mail på gb@trekanten.dk. Jeg gør opmærksom på, at der er ventetid.

Bruger du din henvisning, betaler Region Hovedstaden 60% af det samlede honorar (den offentlige andel), og du betaler selv de 40% (patientandelen).

Patientandel pr. 1.4.2021:

Individuelle konsultationer

1. samtale 420,17 kr.
 2. og efterfølgende samtaler 350,36 kr.

Honorarerne reguleres årligt d. 1.4. og d. 1.10.

Du har ret til tilskud over den offentlige sygesikring, hvis du:

 1. har været offer for røveri, vold eller voldtægt
 2. har været offer for trafikulykker eller andre ulykker
 3. er pårørende til alvorligt psykisk syge personer
 4. er ramt af en alvorligt invaliderende sygdom
 5. er pårørende til personer, der er ramt af en alvorligt invaliderende sygdom
 6. er pårørende ved dødsfald
 7. har forsøgt selvmord
 8. har fået foretaget provokeret abort efter 12. graviditetsuge
 9. inden du er fyldt 18 år, har været offer for incest eller andre seksuelle overgreb
 10. har en let til moderat depression og er fyldt 18 år
 11. lider af let til moderat angst, herunder let til moderat OCD og er fyldt 18 år

GRATIS PSYKOLOGHJÆLP TIL UNGE MELLEM 18 OG 21

Unge mellem 18 og 21 år er som en midlertidig forsøgsordning berettiget til gratis psykologhjælp for angst og depression (kat. 10 og 11) i perioden fra 1. juli 2018 til 31. december 2021.


VARIGHED PR. SESSION

1 session er af ca. 45 minutters varighed. Inden for dette tidsrum lægges nye tider. Den første samtale varer dog ca. 60 minutter. Mine tider ligger normalt på hverdage i tidsrummet kl. 9.00-16.00 (seneste tid er dermed kl. 15.00). Indimellem er der mulighed for en tidligere eller senere tid.


AFBUD

Jeg beder om, at du melder et eventuelt afbud i så god tid, du kan.

Melder du afbud senere end kl. 12 dagen før din aftale – eller udebliver du – betales et beløb svarende til det fulde honorar for samtalen. Dette gælder også, hvis du har tid om mandagen eller dagen efter en helligdag.

Går du hos mig med en henvisning fra egen læge, og melder du afbud senere end kl. 16 dagen før din aftale – eller udebliver du – betales et beløb svarende til patientandelen. Dette gælder også, hvis du har tid om mandagen eller dagen efter en helligdag. Ved flere for sene afbud eller udeblivelser forbeholdes retten til at opkræve et beløb svarende til to gange patientandelen. Dette jf. overenskomsten mellem Region Hovedstaden og Dansk Psykologforening.TRANSPORT

Klinikken i Indre By

Psykologcentret Trekanten ligger i hjertet af København – nær Rådhuspladsen og mellem Christiansborg og Glyptoteket. Nærmeste S-togstation er Hovedbanegården, hvorfra der er 14 minutters gang. Nærmeste metrostation er Rådhuspladsen St., hvorfra der er 9 minutters gang. Der holder busser få minutters gang fra klinikken.

Kommer du i bil til Psykologcentret Trekanten, er der parkeringsmuligheder i parkeringshuset under Industriens Hus eller i Blox.

Psykolog Gitte Bowman Bak

Psykologcentret Trekanten
Vester Voldgade 111, 3. sal
1552 København V

 

Klinikken på Nørrebro

Klinikken på Nørrebro ligger på Tagensvej tæt ved Jagtvej. Nærmeste metrostation er Skjolds Plads, hvorfra der er 5 minutters gang. Der holder busser få minutters gang fra klinikken.

Kommer du i bil til klinikken på Nørrebro, er der parkeringsmuligheder (mod betaling) i nærmområdet.


Psykolog Gitte Bowman Bak

Huset for Sundhed og Balance
Tagensvej 70, 2. sal
2200 København N


UTILSIGTEDE HÆNDELSER

Du har mulighed for at indrapportere en utilsigtet hændelse i min klinik via linket: https://stps.dk/da/laering/utilsigtede-haendelser/~/media/9284721F392C4A4FBE738BA50F013C4E.ashx